Tietoa meistä

ja toiminnastamme

Murula - Mari Kartano ja Piia Myllylä

Murulassa työskentelee työparina kaksi yksityistä perhepäivähoitajaa, Mari Kartano ja Piia Myllylä. Aloitimme työparina elokuussa 2019. Murulassa lapsiryhmän koko on maksimissaan 8 lasta. Meillä lapset syövät aina samana päivänä rakkaudella tehtyä luomuruokaa. Tavoitteenamme on, että jokainen lapsi voisi olla Murulassa kuin kotonaan. Toimimme Marin perheen kodissa Krapistossa.

Alue: Krapisto

Ota yhteyttä!
050 3804150, mari.kartano@hotmail.com
050 3047043, piia.myllyla@gmail.com 
Toimintaamme pääset tutustumaan myös facebookissa! Löydät sivun haulla Yksityinen perhepäivähoito Murula.


 Mari Kartano

Olen toiminut yksityisenä perhepäivähoitajana vuodesta 2012. Koulutukseltani olen lähihoitaja (lapsi-, nuoriso- ja perhetyö syventävinä opintoina). Ennen perhepäivähoitajaksi ryhtymistä työskentelin 14 vuotta Steinerpäiväkodissa, niinpä työssäni on vahvasti mukana steinerpedagogiikka. . Perheeseeni kuuluu lisäkseni aviomies, 1997 syntynyt tytär, joka asuu jo omillaan, 2001 syntynyt poika ja 2005 syntynyt tytär.
 
 Piia Myllylä

 Olen toiminut yksityisenä perhepäivähoitajana vuodesta 2010. Koulutukseltani olen luokanopettaja ja perhepäivähoitaja. Omille lapsilleni olen halunnut antaa rauhallisen lapsuuden kotona, ja samaa rauhallista kasvuympäristöä tarjoan nyt muillekin perhepäivähoitajana. Teen työtä kristillisen uskon ja ihmiskäsityksen arvopohjalta lapsen yksilöllisyyttä kunnioittaen ja lempeitä kasvatuskeinoja käyttäen. Perheeseemme kuuluu kolme koululaista ja hoitoryhmässä mukana oleva vuonna 2016 syntynyt kuopus.

Riitta Laitinen

Olen vuonna 2018 aloittanut reilu 40-vuotias yksityinen perhepäivähoitaja. Koulutukseltani olen sosionomi-diakoni. Viimeiset reilun kymmenen vuotta olen keskittynyt hoitamaan omia lapsiani, nyt heidän kasvaessaan syliin mahtuu muitakin. Arvostan kotona annettua kodinomaista kasvatusta. Perheeseeni kuuluvat 2009 syntynyt poika,  2012 syntynyt poika ja 2015 syntynyt tyttö.


Alue: Nahkuri 

Ota yhteyttä!
044 325 3022
riittalaitinen@suomi24.fi

Marjut Taisto

 Olen 39-vuotias yksityinen perhepäivähoitaja. Perheeseeni kuuluu neljä lasta, -07, -11, -14 ja -16 syntyneet kaksi poikaa ja kaksi tyttöä ja aviomies sekä kaksi kissaa joihin saattaa joskus törmätä.( ei ole sisätiloissa ).

Arvostan kodinomaista kasvatusta ja haluan antaa turvallisen ja rakkauden täyteisen hoitopaikan missä  jokainen lapsi saa huomiota ja syli on aina avoin!

Ulkoilemme paljon sekä askartelemme/piirrämme ryhmästä riippuen. Asun Kullaan/Leineperin rajalla, vt11 vain 2,4km Leineperiin päin.

Alue: Leineperi

Ota yhteyttä!
050 385 0902
marjut.taisto@gmail.com

 Katja Toivonen

Olen toiminut yksityisenä perhepäivähoitajana vuodesta 2005.
Meillä kanssani asuvat mieheni ja 5 lasta, joista nuorin, -13 syntynyt, on vielä mukana hoitoryhmässä. Asumme omakotitalossa, jossa lapsilla on tilaa touhuta sekä sisällä, että ulkona. 

Kasvatuksessa olen aina pitänyt tärkeänä lasten samanarvoista ja hellää kohtelua. Vietämme paljon aikaa ulkona ja välillä askartelemme, leivomme tai piirrämme.

Alue: Leineperi

Ota yhteyttä!
044 048 6164
toivonenkatja@gmail.com

© 2018 Ulvilan yksityiset perhepäivähoitajat / kaikki oikeudet pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!